tag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post423075069475931159..comments2023-07-17T22:19:36.306+02:00Comments on Mrs Cakeaholic: Forsøg nr.1 = Brød i RømertopfIrenehttp://www.blogger.com/profile/03143716852599437393noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-52545798200051281612011-04-27T21:45:45.787+02:002011-04-27T21:45:45.787+02:00Ej hvor spændende, at man også kan bage brød i dem...Ej hvor spændende, at man også kan bage brød i dem.. Glæder mig også, til jeg får taget min Rømer i brug.<br />Du må lige komme med en vurdering imorgen tidlig :)Knus MetteMetteSofiehttps://www.blogger.com/profile/03921200797237336025noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-81330468952464686582011-04-27T21:28:42.613+02:002011-04-27T21:28:42.613+02:00det ser da lækkert ud - brændvarm Rømerbandit, ing...det ser da lækkert ud - brændvarm Rømerbandit, ingen smørelse eller mel eller noget - jeg giver det mindst 225 grader, og så kører det med tyk, sprød skorpe, der ikke hænger fast<br /><br />:) Ccarlahttps://www.blogger.com/profile/05358304829004670740noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-46221382652013756822011-04-27T20:04:02.264+02:002011-04-27T20:04:02.264+02:00Hvis jeg har fårstået det rigtigt, har du sat brød...Hvis jeg har fårstået det rigtigt, har du sat brødet ind imens ovnen varmede.. Det skal du ikke.. Du skal sætte Rømertopfen ind, uden noget brød ind, indtil ovnen er varm + 15 min, så du er sikker på den er helt varm. Herefter tager du gryden ud, og forsigtigt, uden at punktere brødet læg du det op i. <br />Herefter giver du så den tid det skal have.. Jeg plejer en halv time med låg på, og et kvarter uden..<br />Når du sætter gryden ind uden brødet varmes gryden bedre, også snart du får brødet i og ind i ovnen, fordamper al vandet, så det hæver flot, og ikke sidder fast i gryden. :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-25773703501937490002011-04-27T19:49:37.344+02:002011-04-27T19:49:37.344+02:00Ser da meget lækkert ud.. Men FY ikke skære før de...Ser da meget lækkert ud.. Men FY ikke skære før det er kølet lidt af.. Så hellere brække i det hihihi<br /><br />Håber det smager mums i morgen.<br /><br />Hyggehygge<br />MarianneTanker skal der tilhttps://www.blogger.com/profile/12860486246914349920noreply@blogger.com