tag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post7989792912897601476..comments2023-07-17T22:19:36.306+02:00Comments on Mrs Cakeaholic: Kagens opbygningIrenehttp://www.blogger.com/profile/03143716852599437393noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-69100291101261379562010-01-26T19:26:05.134+01:002010-01-26T19:26:05.134+01:00Hej Irene
Tak for det indlæg - det er skønt at få...Hej Irene<br /><br />Tak for det indlæg - det er skønt at få lidt step-by-step billeder.<br /><br />Jeg synes, at det er vildt svært at få smurt IMBC glat og pænt ud. Måske det handler om, at moussen ikke er stiv ok, for jeg synes, at det smatter ud, når jeg smører IMBC'en på.<br /><br />Smuk, smuk kage. Din svigerdatter må have været vildt begejstret. Flotte, flotte blomster.<br />Knus HanneHanne K's verdenhttps://www.blogger.com/profile/10181743863258049852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-43252893985177563192010-01-26T13:13:18.385+01:002010-01-26T13:13:18.385+01:00Hej Heidi..IMBC er Italiensk marengs butter creme....Hej Heidi..IMBC er Italiensk marengs butter creme...Den består af æggehvider som piskes stive, dertil koges en sukkerlage som hældes i de stift piskede æggehvider og tilsidst tilsættes smør..Det kræver en del piskning, og omhyggelighed..men det smager som en drøm..Dette IMBC smører man på kagen for at holde moussen inden i kagen og forde frugt mousse ødelægger fondanten som man betrækker kagen med ovenpå IMBC'en.<br />Håber det var svar nok, ellers send mig en mail..<br />mrscakeaholic@gmail.comIrenehttps://www.blogger.com/profile/03143716852599437393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-82223193736379796172010-01-26T13:08:13.406+01:002010-01-26T13:08:13.406+01:00Hej Marianne.. Jeg tror også det er bedst med sylt...Hej Marianne.. Jeg tror også det er bedst med syltetøj, det gør at bundene ikke er så tørre.Irenehttps://www.blogger.com/profile/03143716852599437393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-91387395468596263662010-01-26T11:42:46.729+01:002010-01-26T11:42:46.729+01:00Kan du fortelle meg hvad IMBC består av?
Den kagen...Kan du fortelle meg hvad IMBC består av?<br />Den kagen var bare så lækker. <br />Hvorfor bruger man IMBC? Er det da nemmer at pynte den?<br />Det så bare så lækkert ud med den moussen. Det skal jeg prøve selv.Heidihttp://labber.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-83452325795134180202010-01-26T09:31:57.600+01:002010-01-26T09:31:57.600+01:00Jeg har prøvet både uden og med syltetøj, og synes...Jeg har prøvet både uden og med syltetøj, og synes de er bedst med... !! Mighttps://www.blogger.com/profile/05998007367616449943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-52299518687372605302010-01-26T08:42:15.423+01:002010-01-26T08:42:15.423+01:00Syltøjet gør kagebundene lidt svampede, og mere læ...Syltøjet gør kagebundene lidt svampede, og mere lækre synes jeg..men måske er det ikke nødvendigt, det er vel også bare en ide' jeg har....Irenehttps://www.blogger.com/profile/03143716852599437393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3935979956410922851.post-87739748818364613352010-01-26T07:35:41.115+01:002010-01-26T07:35:41.115+01:00Tusind tak for indlægget, jeg er grøn når det komm...Tusind tak for indlægget, jeg er grøn når det kommer til den her slags kager, og har slet ikke vovet mig ud i blomter endnu, så det er rigtig dejligt at se hvordan andre gør. Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvorfor syltetøjet? Er det ikke nok bare med moussen?Christina i NZnoreply@blogger.com