fredag den 8. april 2011

Og så virker den bare ikke :-(

Ny opvaskemaskine, det er hvad vi lige har købte ieftermiddag ....Og så virker den ikke :-(
Vi fik ellers verdens hurtigste betjening, så på opvaskemaskine-købte den- fik den bragt og instaleret (næsten) indenfor en time på en fredag eftermiddag, det må man da sige er fin service......Bortset fra at manden som skulle montere den ikke havde sin store værktøjs kasse med  og derfor tilsidst manglede en dims..... Hjem tog manden, og os med besked om bare at købe sådan en dims og montere den, enkelt og nemt....Og jo, vi købte også den anviste dims,enkelt og nemt, men den viste sig så ikke at passe til vores system...
Nu står vi så her med en splinter ny opvaskemaskine, som er fyldt til randen og kan ikke tænde skidtet...Desuden er det weekend og hvornår kan han så komme igen?.........Mig som et kort øjeblik var rigtig glad og tilfreds, nu ved jeg snart ikke.......ØV....

Sushi- hjemmelavet og med nyt twist...

Aftensmaden bød på hjemmelavet Sushi med et glas kold hvidvin til, og endnu engang må jeg indrømme, at jeg elsker det.....
Denne gang drillede mine avokadoer mig desværre, og kun en kunne bruges...Så nye indput måtte hurtigt findes...
Jeg havde en halv net melon i køleskabet og en masse modne pære, så de blev brugt i stedet for, sammen med agurk, purløg, gul peberfrugt og den ene avokado... Fyldet var røget laks, røget hellefisk, rejer og crapstick....Jeg havde også lavet en lille smule mayonnaise blandet op med wasabi og smurt sammen med rejefyldet...Dertil den lækre soya fra den lokale Tai butik og så creme fraiche rørt med wasabi til...
Hold da op hvor smagte det bare himmelsk........(det er ikke sidste gang jeg bruger pære og melon i den sammenhæng, Mums hvor var det godt)

Rømertopf - Kylling med persille

Endnu en rømertopf fra min hånd, denne gang var det en dejlig stor majs kylling som blev stoppet godt ud med masser af persille, salt og peber, blev brunet let på panden og smurt med lidt kulør....
Under den havde jeg skåret kartofler, gulerødder og selleri ud i mundrette stykker og tilsat en ½ l. hønsekøds fond, godt med salt, peber, timian og en stor rød chili i små stykker...
Ind i en kold ovn ved 150 grader i 3 timer.....
Væden blev hældt fra til sidst og jævnet til den lækreste sovs...
Konklusion: Den var smør mør og saftig, grøntsagerne var fine og med bid, sovsen var dejlig og persillen inden i var total perfekt (elsker den slags persille som er stegt inden i en kylling). Endnu engang en meget vellykket rømertopf....