torsdag den 13. november 2008

What a wonderful day :-)

Sikke en dejlig dag jeg har haft idag, den kan vist ikke blive meget bedre. Jeg startede ellers meget skeptisk...Skulle være ude hele dagen på Kongskilde, tænkte det ville blive en kold og våd fornøjelse og jeg var i det hele taget ikke særlig opstemt. MEN solen skinnede, vejret var bare perfekt og udsigten var fantastisk, så mit humør blev bare størrere og størrere og da jeg så fik mine regnbukser på kunne jeg også holde varmen, så alt var bare som det skulle være...Humøret var højt, der blev grinet og pjattet og alle var bare så positive og glade :-) Så fik jeg dagens dejligste SMS....aftenens møde var aflyst....Jubiiiiiiiiii.... Humøret var nu helt i top, intet kunne nu ødelægge det.
Så endte jeg op hos vores dejlige venner til eftermiddags kaffe og aftalte senere at skulle ud og shoppe sammen....Hyggeligt :-)
Kom så hjem, og der lå pakke med med de yndigste smykker fra min dejlige venninde som selv laver dem http://www.bygebjerg.com/ , hun syntes lige jeg skulle "klædes" pænt på til lørdagens store fest jeg skal til. WAW hvor blev jeg glad...kunne denne dag virkelig blive bedre...
Så i bad og afsted på shopping...Vi hyggede os rigtig meget, og fik shoppet tøj og sko til Lørdagens fødselar....Så nu er vi godt klædt på begge to ;-)
Puha...det har været en lang dag, men også en fantastisk skøn dag med en masse glæde, grin og hygge... Nu vil jeg sige pænt tak for idag, og godnat og sov godt:-)