torsdag den 4. februar 2010

Venskab og Tulipaner..

Det har været et dejlig aften i selskab med vores søde venner, vi har fået spist noget hverdags mad, drukket noget kaffe, set tv sammen med benene oppe i vores flyder, og grint en masse og bare slappet af i hinandens selskab, sådan skal venskab være :-) Jeg er bare så glad:-)

Jeg mangler inspiration..

Jeg mangler inspiration.
Inspiration til noget spændende...
Billeder af sne og atter sne, er ved at være kedeligt...
Men inspirationen er her ikke, og min pokkers arm forbyder mig at "gå i gang".
Jeg ELSKER at bage, men NEJ, det kan højest blive til en omgang nemme muffins eller en nem rør sammen kage, hvor min dejlige køkkenmaskine er en kæmpe hjælp, men det er jo slet ikke det jeg har lyst til at lave..
Men jeg må jo bare lade være og bare lave INGENTING...Men for dem som kender mig, de ved hvor svært det er for mig at bare "sidde stille".
I aften kommer vores søde venner på besøg, og jeg GLÆDER mig rigtig meget, jeg savner selskab og snak, for det er godt nok trist at være sygemeldt..
Manden har lovet at lave mad i aften, så jeg skal bare nyde selskabet og tage mig af snakken ;-) (godt det i det mindste ikke er min tunge som fejler noget) *SMIL*
Men ellers står dagen bare på afslapning og bog læsning, træning og ro til min arm, og så ser jeg virkelig frem til vores venners ankomst.
Rigtig god dag til jer alle :-)