mandag den 8. juni 2009

Brudekjoler og Selskabskjoler

Min drømmekjole


Er denne fantastiske kjole syet og designet af John Frantsen, da jeg så den første gang var jeg totalt solgt.

På hans skønne hjemmeside kan i sammen med mig nyde hans fantastiske kreationer, de er alle smukke og og fuldstændig uimodståelig..Tag med mig til drømmeland og lad drømmene blive til virkelighed :-)

http://johnfrantsencouture.dk/

Hvad pokker sker der lige...

Godmorgen Danmark, eller hvad skal jeg sige....Til duften af ny lavet kaffe og fuglesang sidder jeg her og kl. er ikke mere en 4.46....Og jeg har desperat ligget vågen siden kl. 3...Så da jeg havde vendt og drejet mig 1000 gange og forgæves klemt øjnene sammen, besluttede jeg at stå op og lave kaffe og gå mig et smut ud i haven...Vejret udenfor er okay, men solen er slet ikke vågen endnu, den sover nok længe ;-) Dejligt med en kop morgenkaffe foran computeren, og så må jeg jo spekulere over hvorfor jeg ikke kan sove som jeg plejet???????
Så det bliver en rigtig lang dag i dag er jeg klar over.....hmmmm
Nå men pyt, jeg kan jo bare gå tidligt i seng :-)
Og morgenens nyhed : Ja til ny tronfølgelov....Men for pokker, det var vel også en selvfølge,ikk
Og hvad var det så lige vi som ikke fulgte dansk tv HELE søndag aften gik glip af...Jo, en Pia Kjærsgaard hoppe op på bordet og som pressen udtrykker det "Dansede jubeldans" på bordet....Som de henviser til er der måske en mening med galskaben, kik lige på (deres hjemmeside) http://df.dk/ Hahahahahahha
En fortsat god dag til det ganske land, jeg vender tilbage senere :-)