søndag den 14. marts 2010

Julestemning den 14. Marts

Pludselig, midt på en dejlig forårs dag blev det ENDNU engang snestorm...Ja..du hørte rigtig..Store kæmpe snefnug dryssede ned fra himlen og imens bredte duften sig i hele huset af Gåsesteg og julestemning ;-)
Desværre glemte jeg at tage billeder af dem, beklager...Men de lignede nærmest store ænder.
De blev rigtig gode, de to fine gæs...Der var masser af kød på dem  og en masse tilbage til i morgen, det smagte rigtig lækkert og en dejlig vildt sovs blev der til at dyppe kartoflerne i.
Så vi havde en rigtig dejlig aften,  med dejlig mad, god rødvin og i det allerbedste selskab.
Tak for mad Far :-)
Om lidt er weekenden slut, jeg skal snart i seng og meget tidlig op i morgen. Hvorfor er weekender altid alt for korte?
Sov godt der ude og en rigtig god uge til jer alle :-)

Gæs på en søndag..

To store grågæs står og hygger sig i ovnen, om lidt kommer sønnen og svigerdatteren hjem, og menuen står på grågæs med kartofler og sovs og grøntsager.. Det er første gang jeg skal smage en gåsesteg, så det er vist også på tide...
Grågæssene fik vi af min far da han var forbi i sidste uge, og de skulle jo nødig gå hen og blive for gamle ude i fryseren, så jeg tænkte at jeg hellere måtte lave dem begge to på en gang...MEN hold da op hvor er de bare meget større end jeg først havde antaget...Men så er der reste mad til i morgen, og det er jo super fedt når nu jeg også skal nå Fyssen efter arbejdet.

Godmorgen søndag..

Søndag morgen er dejlig, at vågne stille og roligt, at kunne vende sig om på den anden side og tage ½ time mere inden morgenkaffen dufter så dejligt fra køkkenet og gemalen har dækket bord.
Sådan skal det være søndag morgen :-)