torsdag den 7. april 2011

Macarons- Please help me???????????????

Jeg så de fineste Macarons hos Coco & Co, og måtte bare endnu engang forsøge at bage sådan nogle (sataner#§^¨#¤%)......Og endnu engang mislykkedes det, HVORFOR? (skrig, hyl og smide med ting)
De smager skam fint, er sprøde udvendig og seje indvendig, men fod har de ikke fået, og glatte er de heller ikke blevet.....PLEASE HELP ME, fortæl mig hvad jeg gør galt...
Opskriften er fra Coco & Co og jeg har gjort nøjagtig som der står.....(#§¤*#¤§)
Kan det være mandelmelet som jeg selv har malet????? Hvor køber i mandelmel?

At koge sovs på en "sten"

Vi kender det vist alle, ikke at have noget sky/fond at lave sovs af, ikk....
Men jeg har alletiders fantastiske opskrift på sovs kogt på en "sten"..

Sovs:
Du tager: 1 dåse madagaskarpeber
               2 fint hakkede skalotteløg
               3 dl rødvin
               1-2 spsk. god sennep
               2 dl creme fraiche 38%
               ( Du kan evt. tilsætte en boulion terning eller lidt stege fedt fra bøffen)
Du gør: 
Skyld madagaskarpeberne grundigt i koldt vand, og hæld nu rødvinen over dem i en skål og lad dem trække i ca. 30 minutter.
Si rødvinen fra i en gryde (gem madagaskarpeberne) og kog rødvinen ind sammen med de hakkede skalotteløg, til ca. 1 dl.
Tilsæt nu sennep og kog godt igennem.
Pisk derefter creme fraiche i og kog op til sovsen bliver jævn..
Smag til...
Til sidst tilsættes de mange madagaskarpeber korn og sovsen koges lige op et øjeblik......
Server til en god bøf eller lignende....