lørdag den 31. januar 2009

Dagens udfordring...Vovestykket....


Jeg har tænkt så det knagede og bragede de sidste par dage, mit vovestykke, at være modig, og gøre noget jeg ellers ikke ville ha gjort eller turdet.
Idéen kommer oprindeligt fra http://julialahme.dk/ som havde et fantastisk indlæg om at være modig. Så greb http://hverdagsjunkie.blogspot.com/ Idéen og opfordrede alle til at være MODIGE sammen med hende i dag.
Jeg hoppede lige på hovedet ud i det, sagde jeg var med, men glemte helt at tænke over hvad jeg så skulle være modig med......Og det var bestemt ikke nemt at finde på noget.
MEN: Jeg kom frem til at mit modige projekt skulle være noget jeg i årevis har ønsket at prøve, men aldrig har turet hoppe ud i, for de jeg ikke var sikker på at jeg kunne, at det ville gå galt, at det ville blive grimt og være spild af penge.
Så i dag tog jeg mig sammen, gik ud og købte 2 meter lærrede, mange farver akryl maling, pensler og en blandingspalet. Så nu går jeg i gang, der er ingen vej tilbage og billedet skal hænge i min stue og give en masse farve og inspiration, jeg starter stort...billedet skal måle 90 gange 120 cm. Når det skal være,så skal det også være stort.