tirsdag den 5. januar 2010

Så er kaffen klar...

Uhm...hvor havde jeg lige brug for nylavet kaffe, efter en tur ud i snefnuggenes verden, en time på gåben afsted i mine store (klossede) nye VARME støvler, afsted til et supermarked der havde groft mel til brød som jeg skal bage i morgen. Men hold op hvor kan jeg mærke det i på forsiden af mine lår, de støvler er bare så mega tunge..... Men det giver godt og så fryser jeg ikke mere...
Koldt var det nu derude, også selvom jeg ikke fryser mere...Det skulle tage mig 42 år at finde ud af, at jeg ikke behøver at fryse udenfor om vinteren....hahahaha
Om lidt skal jeg i et dejligt varmt bad, finde slapaftøjet frem og så ind på sofaen under tæppet, og så håber jeg vi har en god film på lager... Kaffe, film og græsk yoghurt med frugt, sådan skal min aften tilbringes...Og ps. Jeg har den reneste samvitighed, spiser bare sundt, morgen, middag og aften :-)
Hvad med dig?

Alt for meget af det sunde.....

Hvorfor er det lige at jeg altid laver for meget salat?
Denne gang er ingen undtagelse.... I går aftes lavede jeg "Sommerslaw", efter bogen Flere suvveræne salater og tænkte, nu er der også til frokost i morgen...Og ja, det var der også, men også meget mere...så i aften skal jeg IGEN have coleslaw, men med hvad til?
Opskriften fra bogen Flere Suveræne Salater og brillante buffeter......

Sommerslaw (har ændret en smugle)

350 g hvidkål

200 g revede gulerødder

400 g ekstra fine ærter

Creme:

200 g græsk yoghurt

1 tsk citronsaft

3 spsk hakket dild

1 tsk sukker

salt og peber

Snit, riv og rør sammen..

Velbekommen:-)

Den smager pragtfuldt, men ikke i dagevis......hahahaha

Sneen ligger stadig som et hvidt tæppe over landskabet, jeg er øm i mine ben efter de sidste dages trav, men jeg tror det hjælper, og skønt er det igen at være aktiv og spise sundt, min samvittighed har det fremragende :-)