søndag den 25. april 2010

Fragilite' på min måde...

Weekendens kage:
Opskriften  på denne Fragilite' er fundet og så ændret lidt efter min smag og mit indhold i køkkenskabet.
Men den smagte fantastisk, især med blåbær og jordbær til....
MAN TAGER :
4 Æggehvider
100 g Finthakkede mandler
100 g finthakkede hasselnødder
200 g flormelis
2 spsk. mel
Pisk så hviderne stive og tilsæt flormelis.
Pisk igen til det hele er sejt.
Vend tilsidst de blandede finthakkede nødder og melet i æggemassen og vend forsigtigt rundt.
Der er til 3 plader af denne portion, 30*30.
Bred massen ud på en bagepapirs klædt bageplade i mål 30*30, evt. optegnet.
Bag bundene i ca 25-30 minutter ved 130 grader.
Køles af på bagerist.

Creme med kaffe.
Pisk ½ liter fløde let og lækker.
Bland ½ dl stærk kaffe i.
Og evt. revet chokolade eller blød nugat.
Smør cremen mellem de to nederste lag, toppen strøes med flormelis.
Dertil masser af frisk frugt, gerne jorbær, blåbær, vindruer eller lignenede efter smag.
(Jorbær og søde vindruer var et hit)