lørdag den 17. april 2010

Den lykkelige ejer...

Endelig blev jeg den lykkelige ejer af dette smukke bryllups kage stativ :-)
Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig tur til Nykøbing hvor min søde veninde bor. I det sidste  døgn  har vi snakket,hygget, spist lækker mad og guf, drukket kold hvidvin, grinet, fjollet og taget en masse billeder, og ikke nok med det har vi været på shoppingtur i Nykøbing, for min veninde fortalte at der var en butik i byen som var begyndt at sælge kageting og dimser, og det måtte jo være lige noget for mig..
Og mon ikke...Vi ankom desværre til en meget lukket butik, men nysgerrig som jeg er, trykkede jeg næsen flad mod ruden for rigtig at kunne se hvad jeg gik glip af...
Pludselig så vi indehaveren kikke ud på os, og sød som hun viste sig at være, lukkede hun os indenfor i varmen og lod os kikke på sagerne. Butikken hedder Frk.kost & Is-smageriet og er ganske lille men meget hyggelig. Vi fik os en hyggelig og rar lille snak med den søde indehaver imens vi kikkede på det fine udvalg hun havde af kageting, og jeg må indrømme at hun havde alle de rigtige ting....UPS.. Det betød selvfølgelig at jeg måtte eje nogle af dem "SMILER", og da jeg fik et rigtig godt tilbud på dette (ønske) bryllups kage stativ, kunne jeg simpelthen ikke modstå fristelsen...hmmmm
Ud over stativet fik jeg engangssprøjteposer til en vandvittig god pris, glucose og en adapter til min store tyle som jeg ikke har kunne få andre steder, så ja, jeg er rigtig glad for dagens gode køb.
Hvis nogen af jer kommer et smut forbi Nykøbing F, burde i kikke ind i Birgitte Blands Søndergaard's skønne lille butik som ligger i Hollandsgaard 26, om ikke andet så for at smage hendes fine hjemmelavede is.
Næste gang jeg kommer til Nykøbing F, skal jeg helt sikkert forbi igen, og helt sikkert smage hendes is.