torsdag den 23. april 2009

Jeg hader tal.....

Nøj, hvor jeg hader tal...At være i banken er for mig et mareridt,bla..bla....bla... tal der bare lyder som volapyk i mine øre og at skulle forstå dem også, ja det føles nærmest umuligt.. Vi var i dag i banken for at se om vores lån kunne lægges om, men konklusionen var at vi ikke er til noget som er usikkert så vi beholdt bare det vi hele tiden har haft... Det hele går jo også meget godt, så lad det bare blive ved med det... Men vi kan vist alle ønske os flere penge,ikk?
Krisen kradser og vi er i hvertfald ikke helt trygge ved fremtiden, så jeg håber bare at det fortsætter som det går lige nu.
Men altså tal, fy føj hvor jeg hader dem, efter sådan et bank besøg er jeg fuldstændig bombet i mit hoved, og så efter en lang arbejdsdag på 10 timer blev det jo ikke ligefrem bedre....
Nu skal jeg ind og læse videre...åh hvor er den altså spændende "Mænd der hader kvinder", tænk at den bare bliver mere og mere spændende for hver side man læser...Jeg glæder mig til nr. 2 og 3....Yessssssssss
Og så er det jo "min italienske drøm" i tv kl. 20, det er da bare dejligt...Nu skal jeg ind og ha en kop dejlig ny lavet kop kaffe og min bog..Fortsat god aften til alle mine blog-læsere..