lørdag den 27. oktober 2012

Sådan kan rester også se ud.....

Et lækkert  fileteret stykke dyreryg fra fryseren som var stegt, blev tøet op og lagt i et ovnfast fad og overhældt med rødvin og dækket med stanniol og sat i ovnen...
I mens kogte jeg en kartoffel, en sød kartoffel og lidt gulerod og stavblendede det hele med lidt smør og salt.
Dertil kogte jeg lidt ærter og gav dem engang med blenderen også.
Og så kogte jeg nogle friske rødbeder, smuttede dem og skar dem i skiver...
Et festligt måltid af lutter rester ;-)

En kold fornøjelse.....

 Uha.... det var en af de kolde morgener at stå op til  i dag, temperaturen lå på -3.8, frosten klistrede til alt udenfor, jo nu er vinteren vist kommet :-(
 Men dejligt er det så, at det weekend og der er en masse hyggeligt at kunne gi sig til indendørs.......
Ha' en rigtig dejlig Lørdag alle jer som kikkede forbi :-)