onsdag den 28. oktober 2009

Kunne det virkelig blive værre?

Nej, det troede jeg faktisk ikke at det kunne blive i går aftes....MEN jo, det kunne det..

Efter fyraften skulle jeg ud og trække lidt frisk luft og vejen faldt forbi Netto hvor jeg skulle købe 2 ting. 2 ting behøver man jo ikke nogen indkøbs seddel for, så mig af sted...

Da jeg så stod i Netto kunne jeg pludselig ikke huske den ene ting......hmmmm....jo køkkenrulle, men hvad var nu den anden vigtige ting?

Jeg kom aldrig i tanke om det, men fik købt en masse andre sjove ting og slæbte hjem.

Hjemme igen fandt jeg så ud af hvad jeg havde glemt...BANANER...en meget vigtig ting i dette hjem... Så jeg skyndte mig at spise og så ud på cyklen efter bananer....MEN så nemt skulle det ikke gå, nu er det jo blevet mørkt om aftenen og mine lygter på cyklen har jo ikke været i brug siden det sidst var mørkt...ups...så selvfølgelig virkede min forlygte ikke...hen og finde skruetrækker, nye batterrier og i gang....åbne, skifte og samle...MEN nej, lortet virkede bare ikke...åbne, skifte og prøve andre batterier...men NEJ....Så er gode råd dyre, alt blev rodet rundt, vendt og drejet og en del gamle lygter blev fundet..men de skulle ha store batterrie og dem havde vi ingen af.....Tilsidst fandt jeg i min arrigskab en pandelampe, og den blev kunstfærdigt sat på cyklen og af sted gik det til Netto...Men hvem pokker skulle vide at Netto ingen bananer havde...Ud igen i mørket, på med pandelampen på cyklen og videre til Lidl, af cyklen og igen af med pandelygten, låse osv....Ind i Lidl og ned til bananerne...MEN de havde heller ingen bananer så ud på cyklen igen og hele turen igennem igen, pandelampe....lås osv..
Så gik turen til Fakta....af med pandelampen igen og låse.....og så var der endelig gevinst...så det blev til et kæmpe bjerg bananer ....... Så hjem igen, samme tur som før...pandelampe og lås og pose osv...og af sted...
Hjemme igen og af med pandelampen og vupti så faldt møjet på gulvet og gik i stykker...Hvis nogen er kommet forbi mit hus i det øjeblik, har de troet at jeg skældte nogen ud :-)
Ind og lave lampe, og så måtte det vel være nok for i dag,ikk?
Sådan gik min dag i går og heldigvis gik det meget bedre i dag:-)