Mormor's Agurksalat
1 dl vand
3 spsk. Sukker
Koges sammen til sukkeret er opløst.
1 dl. eddike tilsættes
1 hel agurk snittes i tynde skiver gerne på et rivejern.
1 tsk. groft salt strøes over agurkskiverne
Og marinaden hældes over.
Sættes på køl til servering.
søndag den 10. oktober 2010
Den første natte frost...
Så smukt så det ud i morges kl. 7.45 på golfbanen, men banen var lukket pga. nattefrost...Ja, det er helt rigtigt, der var helt hvidt på græsset, og så må man ikke spille...Vi ventede 45 minutter inden forbudet blev ophævet og så kom vi ud og spille med to andre, for nu var der kø og tryg på, pga. en tunering som skulle starte kl. 9.30... Under træerne var der sågar is, som satte sig fast under mine sko i store knolde, mærkeligt ikk....Men vi må nok se i øjnene at vinteren er lige om hjørnet.....
Men dejligt frisk tur fra morgenstunden, og helt galt gik det hellere ikke med at få bolden i hul....
Om lidt skal der laves mad, gammeldags kyllinge steg stegt i gryde med masser af persille og dertil kartofler, brun sovs (For sønnens skyld ), min mormors hjemmelavede agurksalat og rodfrugter ( For svigerdatterens skyld ), så mon ikke det nok skal blive godt...
Men dejligt frisk tur fra morgenstunden, og helt galt gik det hellere ikke med at få bolden i hul....
Om lidt skal der laves mad, gammeldags kyllinge steg stegt i gryde med masser af persille og dertil kartofler, brun sovs (For sønnens skyld ), min mormors hjemmelavede agurksalat og rodfrugter ( For svigerdatterens skyld ), så mon ikke det nok skal blive godt...
Abonner på:
Opslag (Atom)