tirsdag den 7. december 2010

I sne og frost..

I sne og frost står der stadig enkelte roser i min have, utroligt men sandt..
Smukt ser det ud, sådan rødt mod hvidt.
Men at de virkelig kan overleve kulden forstår jeg ikke..
Aftenen er gået med afskalning af pistasie nødder til et kommende projekt, i mens jeg har lyttet til koret fra Vollsmose og blev nærmest helt rørt over deres fælles glæde til slut i udsendelsen... Fællesskab kan flytte bjerge, tror jeg...

Smagen er ikke som i gamle dage

Tja...de ser rigtige ud og duften var også som den skulle være...Men smagen var ikke som jeg husker den fra min barndom. Min Farmor lavede altid klatkager af resterne af risengrøden, og jeg husker at det altid var et hit, selvom man så dagen inden måtte kæmpe sig igennem en portion risengrød som bestemt ikke var min livret. Men tilbage til mine klatkager som i aften var min aftensmad, da manden er på arbejde og det derfor skulle være nemt og hurtigt, og så var der jo lige en rest risengrød fra i går. Men som sagt, de var ikke noget at råbe hurra for, men jeg blev mæt og det var ligesom det der var meningen.
Nu trænger jeg til at få slappet lidt af oven på en lang arbejdsdag. Min forkølelse har det heldigvis lidt bedre, men jeg er nu alligevel træt i hele hovedet.
Men, men, men nu kan jeg jo bare slappe af i min sofa og drikke noget mere te...Er på nr. 2 kande, mig som ellers aldrig drikker te.

Heldigvis...

Heldigvis er der ikke kommet mere sne i nat, men det er jo ikke det samme som der ikke kommer mere...
Jeg er vågnet op her til morgen med feber i kroppen, hoster stadig og næsen er stadig helt tosset. Jeg gider bare ikke det her mere, nu må det altså godt være slut.
Endnu en lang arbejdsdag ligger forude, og jeg må indrømme at jeg glæder mig til igen at kunne krybe ned under min dyne i aften, og bare lukke mine tåre befængte øjne i.
Men måske bliver det bedre i løbet af dagen, de to første panodil er blevet smidt indenbords, så mon ikke de snart slår feberen ned.....
Og helt ærligt, nu skal jeg altså snart se at få juletræskassen ind i stuen og få pyntet op, vores juletræ skulle jo ikke gerne gå hen og visne væk udenfor ;-)