mandag den 17. august 2009

Jeg nåede ikk det'.... ;-)

Flere brombær blev det ikke til i dag, mine planer blev pludselig ændret da jeg havde glemt en fødselsdags gave...Så mig af sted til centeret i en rivende fart, og et par timer gik med at lede...
Da jeg så kom ud igen regnede det...ØV....hvor blev jeg våd på turen hjem, og det gjorde mit vasketøj også som stadig hænger uden for og er driv vådt, og der får det så lige lov til at hænge til i morgen.
Jeg var også lige på et lille smug kik efter "min" køkkenmaskine, jeg tænker stadig så det knager, og det er godt nok ikke noget nemt valg....Meeeeennnnn jeg tror nu jeg ved hvilken jeg vælger......Men det må i have til gode et par dage endnu ;-)
Nu vil jeg surfe lidt rundt i blogland, se lidt tv og så er det ellers sengetid igen, hvor går sådan en aften dog hurtigt, når man først har fået fri fra arbejde.....
På gensyn i morgen.....

Jeg kunne ikke modstå fristelsen

Jeg måtte simpelthen have denne bog med hjem fra shopping i lørdags. Og efter nærmere besigtigelse er jeg ikke skuffet....
Se lige disse muffin's...Uhmmmmmmmmm
Dem er jeg jo nød til at prøve, de ser da for lækre ud....Hele bogen er lige til at savle over ;-)
Se disse kandiserede rosenblade, bare alene billederne i bogen siger alt.
Så blev det mandag, halvt igennem dagens arbejde og det har været en fin formiddag, mit humør er atter godt efter en dejlig weekend og nu denne dejlige formiddag. Inden vi ser os om er det weekend igen :-)
I dag efter arbejde skal jeg lave "rigtig" mad til sønnen, Lasagne som han elsker. Han er i dag started på sin nye læreplads, efter flere måneder i skolepraktik pga. at den tideligere mester gik konkurs med firmaet....Nu har han heldigvis fået en ny læreplads, og startede i morges, det er virkelig skønt for ham.
Bagefter skal jeg vist ud og gå en lille tur, måske plukke nogle flere brombær til fryseren og så ellers bare slappe af og lave ingenting, det trænger jeg til efter en hektisk weekend.
Fortsat god dag:-)