torsdag den 31. december 2009

Godt Nytår 2010


Godt Nytår 2010
ønskes i alle af Mrs Cakeaholic.

Så er året snart gået, og sikke et.
Der er sket meget i årets løb, heldigvis mest godt.

Den største forandring i 2009 er at sønnen er flyttet hjemmefra, og selvom jeg havde troet det ville blive forfærdeligt, så må jeg indrømme at tiden var inde og at han skulle viderer med sit liv, det er altid svært som forældre at give slip, men jeg slap og han er lykkelig og tilfreds og vi ses heldigvis meget ofte, så jeg er også glad og meget lettet over at det går ham så godt.

Mine venner er uvuderlige, mange skønne timer har vi tilbragt sammen i hinandens selskab, både dem som bor tæt på og dem som kommer langt væk fra, uden dem var jeg ikke den jeg er i dag, de er der for mig i både medgang og modgang, og de har gennem årets løb givet mig mange glæder, bedre venner kan jeg ikke ønske mig.

En anden stor forandring er at Golf er kommet ind i vores liv, mig som for et år siden ikke brød mig om sport overhovedet, spiller nu pludselig golf og er blevet medlem og fået DGU kort og det hele...Ja, tænk, hvem havde troet det?

Kager, ja dem må vi jo ikke glemme, denne passion er vokset gennem årets løb, ligesom lageret af udstyr til fremstilling af dem, også er vokset;-)
Jeg elsker stadig at lave pynt og dekorerer kager, og jeg er sikker på at der nok skal blive lavet nogle stykker i det nye år.

Min blog har også udviklet sig i årets løb, mange blog venner er kommet til, og de mange dejlige komentare jeg dagligt får varmer mit hjerte og giver mig lys.
I løbet af året har min blog også været med til at give mig selv inspiration og lyst til at se nyt på mange ting, ikke mindst har Jeres blogs været en stor kilde til min inspiration og kreativitet.

Farver er også et tema i 2009, fra at jeg ALTID gik i sort tøj og sort tilbehør, ja jeg var faktisk mega SORT ;-) Er der sket en kæmpe udvikling med mig selv og mit valg af farver...Nu er mit tøj og tilbehør ikke kun sort længere, nu er der både rødt, pink, orange, grønt og lilla i mine skabe, og jeg bruger det flittigt..Jeg tro på at det ikke bare er farver, men at det hele hænger sammen med at jeg har forandret mig og er blevet et mere "farverigt" menneske i årets løb.

Det har været et godt år for mig og mine, jeg håber at 2010 vil blive lige så godt.

Hermed vil jeg udbringe en SKÅL, og et kæmpe ønske om et rigtig GODT NYTÅR til jer alle sammen, pas nu godt på jer selv derude i aften/nat.

Mange Nytårs hilsner fra mig.