I morges da jeg vågnede bibbede der en sms ind på min mobil, "Har du planer for i dag, eller vil du med i IKEA i eftermiddag?" . Og det kunne jeg jo ikke sige nej til, for planer er til for at kunne blive ændret....
Så veninden kom forbi og hentede mig, og af sted gik det mod IKEA i Tåstrup..
Vi fik da også i fælleskab fyldt en hel vogn med top på. Det på billedet er ene og alene ting min svigerdatter havde bestilt med hjem, jeg købte flere pakker servietter, en firkantet vase og en stegepande....
Og det var en dejlig tur vi havde, vi fik i hvertfald snakket en hulens masse, og set på en masse ting og sager...
Super dejlig dag at starte sin weekend med, for ikke at snakke om hele næste uge hvor jeg har ferie...Jubbbiiii
fredag den 22. oktober 2010
And a'la orange & fersken
Uhmmmm... sådan så vores aftensmad ud i går aftes, og det er abselut en sikker favorit her hjemme...
Jeg bruger kun et berberiandebryst til 2 mennesker, 2 store (købte) kartoffelrostis, og så de grøntsager vi lige synes vi har lyst til.....Opskriften får i her, og tro mig, den er farlig vanedannende...
And a' la orange a' la Irene
4 halve ferskner fra dåse eller 4 hele friske.
Revet skal, både og saft fra 2 økologiske appelsiner
100 gram sukker
½ dl Cognac
½ dl Orangelikør
ca. 3 dl andefond
Skær fersknerne i tynde både.
Riv skallen fra de to appelsiner med et juliene jern, og skold skallerne i en si.
Skrald appelsinerne og skær dem ud i både, uden de hvide hinder.
Brun sukkeret i en pande og tilsæt spiritussen og lad det fordampe....(sukkeret kan klumpe lidt, men bare giv dig tid så smalter det igen)
Kom så appelsinsaft, både og andefond i og lad det koge ind.
Tilsidst tilsættes fersknerne og det hele varmes igennem..
Hvis du ønsker sovsen lidt tykkere, så tilsæt lidt sovsejævner.
Men pas på, denne sovs smager himmelsk.......Uhmmmmmmmmmmm
Jeg bruger kun et berberiandebryst til 2 mennesker, 2 store (købte) kartoffelrostis, og så de grøntsager vi lige synes vi har lyst til.....Opskriften får i her, og tro mig, den er farlig vanedannende...
And a' la orange a' la Irene
4 halve ferskner fra dåse eller 4 hele friske.
Revet skal, både og saft fra 2 økologiske appelsiner
100 gram sukker
½ dl Cognac
½ dl Orangelikør
ca. 3 dl andefond
Skær fersknerne i tynde både.
Riv skallen fra de to appelsiner med et juliene jern, og skold skallerne i en si.
Skrald appelsinerne og skær dem ud i både, uden de hvide hinder.
Brun sukkeret i en pande og tilsæt spiritussen og lad det fordampe....(sukkeret kan klumpe lidt, men bare giv dig tid så smalter det igen)
Kom så appelsinsaft, både og andefond i og lad det koge ind.
Tilsidst tilsættes fersknerne og det hele varmes igennem..
Hvis du ønsker sovsen lidt tykkere, så tilsæt lidt sovsejævner.
Men pas på, denne sovs smager himmelsk.......Uhmmmmmmmmmmm
Abonner på:
Opslag (Atom)