lørdag den 10. oktober 2009

Jeg er så ufornuftig.....

Ja, disse ord kunne nemt stamme fra mig....Jeg ved jo godt at det ikke er noget sundt og godt motto, og hellere ikke holdbart, men jeg elsker alt sødt og usundt og lækker mad, og gid hver dag var en fest ;-)
MEN, sådan er det desværre ikke, jeg må se at få taget mig sammen og i gang med grøntsagerne igen, og leve sundt....
Hvad med jer derude i blogland, hvordan har i det med billedet oven over ?


Så vise ord, og sande.....
Rigtig god lørdag aften derude til jer alle:-)

Hvilken skøn morgen..


Garfield mener det vist ikke, "SMIL", men det gør jeg...For første gang i MEGET lang tid har jeg sovet længe....Man kan måske ikke kalde kl. 8 for længe, men bare det at kunne vågne selv uden vækkeur og bare vende sig i sin varme seng og sove/blunde videre til man gider stå op....Skønt.... Bare ligge der og ikke gide stå op, og kunne det, åhhhh hvor er det bare dejligt.
Nu har jeg drukket min morgen kaffe, surfet lidt rundt i blogland, svaret en mail, sat en maskine tøj over og er nu klar til at kikke reklamer og spise lidt morgenmad inden dagens sysler skal igang....Formiddagen står på sukker nørderi, jeg skal ha' lavet blomster til en kommende kage.
Eftermiddagen, hvis vejret holder skal gå med golf, og ind i mellem skal der jo ordnes lidt i huset, det trænger til en kærlig hånd.....
Men når ens morgen starter sådan her, er weekenden jo lang :-) Jeg vil nyde den i fulde drag, for jeg trænger voldsomt.....
Ha' en skøn weekend :-)