lørdag den 9. maj 2009

Lige til en Michelin-stjerne

Renere, pænere og mere storslået kan man vist ikke få det, turen i dag gik til Outlet i Ringsted, og der røg vi lige på en caputtino. Café Slabberas hed stedet, og deres toiletter var lige til en Michelin-stjerne, hold da helt op hvor var det stort og pænt og rent. Sådan et sted hvor man godt tør spise deres mad når man har set deres toilet. Man burde faktisk altid gå på toilettet på en restaurant inden man bestiller sin mad. Kender i ikke det? Efter adskillige hyggelige timer i Outlet centeret, for mit vedkommende ikke en krone fattigere, men med en bunke idéer og inspiration til senere brug rigere, endte vi på Burger King, UPS...ja, det gjorde vi faktisk, og det var okay....Jeg har ikke været sådan et sted i 100 år.
Så kørte vi viderer til Sorø, hvor vi gik en lille forblæst tur gennem byen ned til den berømte is bod ved torvet...her fik vi så et par kugler hver, og det var ikke så værst....Stadig er isen hos bageren i Karbæksminde 100 gange bedrer,synes jeg. MEN jeg elsker is :-)

Sorø er en hyggelig og smuk lille by, godt nok var der lukket i alle butikkerne da vi kom :-( men udenfor is boden var der nærmest kø...så jeg formoder at alle sorø's beboerere samles der efter lukketid ;-)

Men Sorø er smuk, med eller uden mennesker....

Og da isen var spist, satte vi kursen hjem af mange timer ,mange farver, mange indtryg, mange snakke, mange grin, mange tøj butikker og mange hyggelige timer i dejligt selskab med vores skønne venner rigerer. Det har været en dejlig dag, og endnu en dejlig fridag er i sigte i morgen, hvor det kun er søndag, heldigvis for det, for jeg har 1000 ting jeg skal nå :-)