onsdag den 1. september 2010

Og det var et Palads....

Se nu lige denne fantastiske hall, godt nok skal den have en gang hvid maling, men for pokker hvor er den storslået og smuk.
Og så har jeg ikke nævnt alt det andet som gemte sig på de 500 m2..
+ en helt igennem fantastisk historie som er knyttet til dette fantastiske store hus, og de enkelte rum.
Det var lige før jeg for vild, så mange værelser var der + alt det løse, kæmpe kælder og loft som også havde en funktion.....Jeg er imponeret, og det i den grad...Både over paladset, men også over de to ildsjæle som tappert er gået i gang med dette STORE projekt, for der skal energi til for at overtage et 100 år gammelt kæmpe stort hus, som mange steder trænger til hvid maling + mange andre ting.
Jeg må i respekt bøje mig i støvet for dem, for det er et kæmpe projekt, men jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at de nok skal klare det.
Tænk sig, jeg kan ikke engang hive mig selv op til at få malet mit 12 m2 store kontor...

En helt speciel dag... 

Det er en helt speciel dag i dag.
Min gamle veninde og hendes kæreste flytter i dag fra Sverige og tilbage til Danmark. De overtager nøglen og flytter ind i deres drømme palads, og ikke nok med det, ligger det ikke mere end 20 minutters kørsel fra mig.
 Jeg glæder mig på deres vegne, og er helt vildt spændt på at se paladset....
Men ikke kun det, jeg glæder mig rigtig meget til igen at have hende i min nærhed, så vi igen kan lave en masse ting sammen og hygge og shoppe osv. Uden at det skal planlægges i 100 år før.
I aften, efter fyraften, skal vi på rundtur i paladset, og jeg mener paladset...med 500 m2 må man vel godt kalde det for et Palads :-)