torsdag den 24. juni 2010

Kan det blive meget bedre?

Ja, jeg spørger bare......For sikke et vidunderligt vejr det er igen i dag. Vi trængte også i den grad til sol og sommer, og nu er JEG begyndt at tro på at det er sommeren som ENDELIG er kommet. (22 grader)
Selvom jeg stadig er træt, glæder jeg mig til efter fyraften, min veninde og jeg skal på shopping og hygge ose tur i centeret....så mon ikke der kommer lidt snold med hjem, nyt tøj er hårdt tiltrængt...
Og så er det jo i aften Danmark spiller fodbold, den kamp er jeg vist nød til at se...("en total mærkelig udtalelse fra min side")

Lidt ekstra...

Det her er min morgenmad, mysli med nødder, tørret banan og rosiner og speciel K, men i dag er der kommet lidt ekstra ovenpå, nemlig dejlige friske jordbær... Jeg håber at det kan få mig op i omdrejninger, for kors hvor er jeg træt og udmattet. Jeg gik i seng fuldstændig udmattet i går aftes, og vågnede op fuldstændig udmattet.....Hvad sker der lige?
MEN vejret er SKØNT, det er sommer og jeg ELSKER det, så mon ikke jeg også kommer igennem dagen i dag, selvom den er meeeggggggeeeettttttttttt lang.
Ha' en dejlig dag derude i sommer blog landia :-)