søndag den 10. juli 2011

Se nu lige ham her.....

På golfbanen her i eftermiddag mødte jeg ham her, en stor flot Fiskehejre som overhovedet ikke lod sig stresse af, at jeg kikkede på.... Dejlig med sådan natur oplevelser...

Wrummm-Wrummmmm så er vi igen kørende...

Dagen derpå, kontoret er ved at genfinde sig selv, men nu i en frisk, lys og ny udgave....
Men min kofanger hylde har fået lov til at komme op igen, jeg synes faktisk den er ret fed, og så er der masser af plads på den.
Og vores verdenskort har også fået lov til at komme op igen, sjovt nok havde jeg aldrig troet at sådan et skulle hænge i mit hjem, men vi bruger det faktisk tit.

Min computer plads ser nu sådan her ud, mit billede har endelig fundet det helt rigtige sted at hænge, og med de farver kan man jo kun komme i godt humør..
Det store grimme skab, som jo ikke sådan er til at flytte, da det er et af dem husene i 86 blev udstyret med, og de bliver jo stående hvor de nu engang er sat. Grimt og gult var det, hvidt og til at leve med er det blevet, for pladsen i skabet vil jeg ikke leve uden....Hvorfor er det at man aldrig kan få skabsplads nok?

Tja..det var så det, der i denne omgang kom ud af de to banditter, dejligt at det blev gjort, for det har faktisk været meningen siden sønnen flyttede hjemmefra, for kontoret var nemlig hans  værelse... Og det er nu mere end 2 år siden han flyttede hjemmefra......
Nu vil jeg slappe af resten af dagen i dag, nusse lidt rundt og sætte ting på plads, men ellers ikke det helt vilde...
Ha en rigtig dejlig søndag....