Så smuk så min fond pludselig ud mit i al reduceringen....
Men nu til dyret...
Et stykke dyre kølle tages, og alle ben og hinder forsvinder....*SMILER*
Nej helt alvorligt...
Udben dyrekøllen og skær alle hinder osv. væk, (Svits ben og afpuds i en gryde, tilsæt løg, selleri, gulerødder og salt og peber og lad det koge i mange timer)
Tag nu det udbenede kød, drys det med salt, peber og vildt krydderi og snør det sammen til en rullepølse.
Brun den på panden i smør på alle sider..
Pak den ind i bacon...
Læg den på en rist over en bradepande og hæld vand eller fond ned under... Steg nu i 2 timer ved 200 grader, i den sidste stegetid hælder du skyen fra og laver sovsen...
½ time før dine flødekartofler er færdige, tages stegen ud af ovnen, pakkes ind i sølvpapir og viskestykker, og trækker i ½ time. Inden udskæringen tager jeg baconen af og lægger tilbage i ovnen, så klipper jeg snorene af "rullepølsen" og skære kødet ud i skiver, bagefter lægger jeg den sprøde bacon over.
Og MUMS det smagte godt.....super lækkert, saftigt og dejligt mørt....
søndag den 24. oktober 2010
Så er jeg næsten klar..
Kartoflerne er klar til at blive sat i ovnen.
Kødet er udbenet, krydret og snørret...
Fonden står og koger, og har gjort det længe...
Så jeg er næsten klar, mangler bare lige lidt småting...
Kødet er udbenet, krydret og snørret...
Fonden står og koger, og har gjort det længe...
Så jeg er næsten klar, mangler bare lige lidt småting...
Vådt og gråt
Det er både vådt og gråt udenfor i dag, det øs regner og min dag bliver vist bare indendørs pleje af min hovedpine og madlavning til i aften hvor Sønnen og Svigerdatteren komme hjem og spiser...
Vågnede med en mega hovedpine og har desværre ingen panodil på lager....Håber det går over snart...
Vågnede med en mega hovedpine og har desværre ingen panodil på lager....Håber det går over snart...
Abonner på:
Opslag (Atom)