onsdag den 16. januar 2013

Kyllingesalat

Kyllingsalat (Persisk Salad Olivie)

2 store kyllingbryst
1 stort løg
1 bundt persille
salt, peber
Koges i en gryde til kyllingen er mør.

2 gulerødder
3 store kartofler eller ca. 300 gr. aspargeskartofler
2 dl grønærter
80 g saltagurker eller franske cornichoner
2 hårdkogte æg
citronsaft
250 g mayonnaise

Kog kartoflerne og lad dem blive kolde og pil dem og skær dem i små tern.
Kog ærter og gulerødder og lad dem blive kolde, skær derefter gulerødder i små tern.
Skær agurkerne i små tern.
Skær de hårdkogte æg i små tern.
Pil kyllingen fra hinanden i små stykker (riv fra hinanden)
Bland mayonnaisen med citron, salt og peber.
Og vend det hele sammen, læg det på et fad og pynt med agurker, tomater og oliven.

Vi spiser det i pitabrød, og det smager rigtig lækkert....