tirsdag den 8. november 2011

Man tager et dobbelt fladt stykke pap og...

Man tager et dobbelt fladt stykke pap og folder det til en papkasse, og folder endnu en og endnu en osv.... Og så pakker man ellers ned.....Åhh ja, der skal pakkes køkken ned, men inden da skal der lige males et par (mange meter) stuklister og de skal alle nå at tørre inden fredag for der bliver materialerne leveret til vores nye køkkenloft, og det fylder alt sammen...... For mandag morgen kl. 7 kommer håndværkerne, og så skal alt være tømt og parat til at de kan rive det gamle og vandskadede loft ned.
Tjooo jeg får vist nok at se til de næste par dage, men fint det bliver det helt sikkert......
Bortset fra det har vi i aften holdt en dejlig og meget hyggelig (før) Mortens aften, med hele svineriet....Uhmmmm hvor smagte det godt....
Nu er det snart sengetid, der er en ny dag lige om hjørnet så god nat her fra :-)

Det er ikke i aften, men.....

Det er ikke i aften det er Mortens aften, men her i huset skal vi ha' and, brune kartofler, hvide kartofler, franske kartofler, rødkål og dejlig brun sovs, for i aften skal vi nemlig "fejre" Mortens aften :-)
Sønnen og Svigerdatteren kommer forbi, så jeg glæder mig til at vi skal ha' en rigtig hyggelig aften og bare slappe af og hygge os :-)
Og det er ved at være sidste chance for at lave rigtig mad i vores køkken det næste stykke tid, for allerede nu er jeg begyndt at pakke køkken ned, for på mandag kl. 7 ankommer håndværkerne og går i gang.....
Nå, men arbejdet kalder, kan i ha' en rigtig god dag :-)