onsdag den 3. marts 2010

Helt uden forklædning...

Hvor er det bare skønt igen at kunne se verden uden forklædning (sne).
Mit møde i byen i dag blev aflyst, og da jeg nu havde sat mig for at skulle ud, blev planerne ændret til kun at køre på biblioteket for at aflevere bøger, og så ellers i bilka og handle,så nu er alle depoter fyldt op igen, både med mad og et par bøger.
Hovedpinen er endelig forsvundet, sikke en lettelse, jeg var faktisk helt nervøs i går over de voldsome smerter, men nu går det fremad igen, heldigvis:-)
Aftenen står på afslapning, nem mad, marinerede tomater i olie/balcamico/honning/hvidløg og masser af krydderier, med dejligt nan brød til, ost, oliven og et godt glas rødvin og en masse tv....
Hvad skal i ha' og spise i aften?

Det trækker op...

Vejret er stadig ikke til at stole på, i går kunne vi se græsset, foråret var på vej, MEN så pludselig begyndte kæmpe store snefnug at drysse ned fra himmelen og på kort tid var alt dækket af et nyt lag hvidt...
Nu er det så lige at himmelen ser ud ligesom i går, så mon ikke vi igen skal have et nyt lag?
Dagen i går havde jeg nær aldrig kommet igennem, mit hoved var nærmest ved at eksplodere og smerterne gjorde at jeg ikke vidste hvor jeg skulle gøre af mig selv og mit hoved..Heldigvis går det bedre i dag, jeg har stadig ondt i hovedet, nakke, skuldre og arm, men i dag kan jeg selv bære mit hoved i modsætning til i går.
Dagen i dag står på møde i byen, lidt indkøb med gemalen, for køleskabet er totalt tomt, og så må vi se hvad resten af aftenen bringer.