tirsdag den 13. september 2011

Ny stadie i Bikuben....

Bikuben, det er mit nye øgenavn for, forbindingen på mit ben...For sådan ser det ud, som en kæmpe Bikube........
Og status inde fra Bikuben er lige nu at det klør, spænder (benet er hævet) og svier... Og jeg glæder mig i den grad til i morgen hvor jeg kan hive forbindingen af og befri Willy (mit ben)......
Ellers er dagen gået med at tale i telefon med alle mine veninder og min Far...Ordne en del papirsager, læse lidt i min bog og spise en masse gulerødder og frugt......Kaffe er der også gået en hel del af i dag... Men alt i alt går det fremad, og jeg ser frem til i morgen hvor jeg igen bliver "normal"(uden forbinding).
Ha' en dejlig aften, og tusind tak for alle jeres søde kommentarer, både her og via mail, de luner :-)

Kaptajn Stivben.....

                                                                                                                            (Arkiv billede)
Natten er vel overstået, jeg måtte tage noget smertestillende at sove "på", og det virkede, for på trods af nogle opvågninger når jeg skulle vende mig og stable benet op med puder, så har jeg sovet rigtig godt :-)
Jeg føler mig som Kaptajn Stivben, men ellers går det faktisk over alt forventning, så jeg glæder mig til at skal ha' min "balsermering" af i morgen, og støttestrømperne på, for det vil helt sikkert gøre livet meget nemmere :-)
Det værste er faktisk at jeg bliver øm/træt i ryggen af at sidde/ligge for meget....Så i dag har jeg i sinde at gå rundt noget mere......
Udenfor blæser det en halv pelikan, de varsler om endnu kraftigere storm senere i dag, men i øjeblikket regner det trods alt ikke........(men det kan jo ikke vare længe,vel.....Sådan som det altid regner i lille Danmark)