lørdag den 14. marts 2009

SMUT KARLOS......

Og sådan gik det til at der ikke var noget indlæg på min blog i går; den gik total i rå hygge sammen med vores skønne venner, vi tog forskud på vores fælles Italienske sommerferie, og det var godt nok hyggeligt, Italiensk mad, lækker rødvin en kæmpe slik skål og så X-Faktor på rad og række i vores "flyde" sofa, kan man ønske sig meget mere på en fredag? NEJ.Så "smut" sagde den fredag lige, men sikke en dejlig fredag :-)
Jeg elsker når noget bare er helt spontant, og det må man sige at det her var, vi mødtes i Bilka og vupti havde vi lige lavet en hyggeaften, sådan nogle spontane indslag er nogle af de bedste, vi hyggede os sammen med at lave maden mens vi nød et glas rødvin, og så blev der ellers lige talt igennem:-)
X-Faktor skal også lige ha' et par ord med i farten...Øv at Lucas røg ud. Jeg havde ellers ikke den store tiltro til ham i starten, men jeg mener nu at han kunne noget helt særligt, selv synge kunne han her de sidste 3 gange, men han er en rigtig X-Faktor, for han er noget helt specielt, har sin helt egen stil og bare gør det :-)
Jeg synes bestemt ikke at det var hans tur til at skulle forlade X-Faktor i går, der var 2 andre der var meget dårligere end de to som tilsidst stod tilbage...Synes jeg.
Dagen i dag skal bruges til at "nusse" rundt, og lave en masse småting som trænger. Lidt rengøring, mit køkkenbord skal "ryddes" for "pynt". Der skal leges lidt med sukkerblomster, og måske skal der også bages lidt, så der er jo nok at "nusse" rundt med ;-) Her i huset keder jeg mig aldrig, der er altid noget som kan gøres, desværre er det ikke altid særligt sjovt det som skal gøres...Min bog ligger stadig og venter, og bogmærket er stadig på side 50. Jeg har opgivet det at læse lige for øjeblikket, der er 1000 ting som fylder mit hoved, så i påskeferien vil der blive massere af tid til bogen....Tror jeg.....Nå men tiden iler....lad mig komme i gang.