lørdag den 7. november 2009

GIVE AWAY.....Vind et smukt smykke....

I dag runder jeg 1 år på min blog, tænk engang at min virtuelle dagbog skulle gå hen og blive 1 år, og at jeg stadig nyder at skrive på den.

Ikke nok med det, har min blog også fået mange faste læsere og mange søde kommentare får jeg hver dag på den, Tak til jer alle forde i læser med, både i medgang og modgang :-)
Derfor synes jeg det nu er blevet min tur til at give en gave væk, og i dagens andledning har smykke designer Janne Bygebjerg,
http://bygebjerg.com/ sponsoreret et smukt smykke som jeg vil forære til en af jer derude.
Selve smykket skal være en overraskelse, så den der vinder har noget at gå og glæde sig til.

Denne dygtige smykke designer vil forøvrigt også være til at finde på dette års julemarkedet på Gavnø, fra Fredag den 13 til søndag den 15 November, hvis nogle skulle komme på de kanter.


Det er meget nemt at være med, så kom bare i gang, det vil glæde mig.

1 lod= Skriv en kommentar til mit indlæg

2 lodder= Skriv en kommentar og meld dig som fast læser her på bloggen

3 lodder= Skriv en kommentar, meld dig som fast læser, og lav et link til min GIVE AWAY på din egen blog (du skal være velkommen til at låne billedet til linket).

Du skal selv gøre opmærksom på hvis du tager 2 el 3 lodder... Er du allerede fast læser ryger der automatisk 2 lodder i bunken (gør mig for en sikkerheds skyld også opmærksom på det)...

I dagens andledning vil det glæde mig rigtig meget hvis der er mange som sender mig en lille kommentar, så jeg kan få fornøjelsen af at trækker en heldig vinder Fredag den 13 November.