torsdag den 30. december 2010

Aftenens favorit kage

Aftenens favorit kage var denne lille sag..... Den bestod af 2 cacao bunde med chokolade stykker og nødder i, lagt sammen med en hjemmelavet Bounty creme og min egen chokolade creme, hvor efter den er beklædt med marcipan tilsat cacao, tilsidst fik den et sprøjt flødeskum i kanten....Uhmmmm og den var virkelig god, hvis jeg salv skal sige det.....(Det var bestemt aftenens favorit hos alle gæsterne)
Sådan her så den så ud.....
Nr. 2 kage var også en chokolade kage, som bestod af 2 cacao bunde med nødder i, lagt sammen med abrikos syltøj, marcipan stykker og et tyndt lag kraftig mørk chokolade creme...Resten af cremen er smurt ud over kagen og den er derefter blevet hård da chokoladen er blevet kold..En meget kraftig kage, ville ha' været super med en god rørt vanille is til...
Nr. 3 kage var en citron pie, og den sad denne gang lige i skabet ang. smagen af citron.....
Hvor var det dejligt at alle var begejstret, og at jeg også selv var tilfreds med resultatet...

En af de bedste...

Det var nok en af de allerbedste fødselsdage jeg har haft, den var bare så hyggelig og fyldt med snak, grin og hygge, lige som en perfekt fødselsdag skal være..
Og gaverne var helt fantastiske, en lækker parfume, lækre smykker , en flamberings ting, et lækkert stort ildfast fad, krus og en meget stor smuk orkide' og 2 andre små blomster...+ mit kamera selvfølgelig.. Super lækre ting alle sammen, som jeg virkelig er meget glade for.
Kager var der jo også, men mere om dem senere....