lørdag den 24. januar 2009

UDSALG!


Så nåede jeg også en tur på udsalg, og fik mig denne søde ternede tunika med hjem. Godt nok var den ikke på udsalg, men pyt...jeg trængte sådan til lidt shopping efter 1 uge på langs med influenza.
En dejlig sort strikket trøje blev det også til, med spidse forstykker. Ikke så dårligt faktisk :-)
Jeg har fået det meget bedre nu, er stadigvæk lidt træt og hoster en del, men jeg har det MEGET bedre så det ser lyst ud.
Resten af dagen i dag skal bare gå med at slappe af og nyde min weekend, måske bliver det til lidt bagning, men kun hvis jeg gider. Maden i aften bliver super nem.....Marinerede tomater med lidt godt brød, så er den hjemme, vi gider ikke det helt store, så det er bare sådan vi gør.
I går aftes havde vi vores dejlige venner på besøg, det blev pizza aften med rødvin, fødderne oppe i sofaen og X-Faktor på tv, og så fik vi den skønneste chokoladekage med is til som hun havde bagt og medbragt...Uhmmmmmm
Vi var så mætte tilsidst, men det var altså bare så lækkert og hyggeligt.
Et par Mojito's blev det også til og med saltede mandler.....Fantastisk hyggelig og afslappet aften, det var lige det jeg trængte til :-))
Nå, nu vil jeg tage min jakke og tørklæde på, og stikke næsen udenfor i haven og kikke mig lidt rundt. Måske er der sket noget med de små vintergækker siden jeg sidst så til dem?