søndag den 21. marts 2010

Vinter bader

Søndagens lille udflugt til stranden førte ikke til noget vinter badning (det er ikke lige mig), det var koldt og blæsende og "besøget" blev ganske kort.
Hjem igen og se genudsendelser af 4 stjerners middag (det er lige mig) og så kom sønnen og svigerdatteren forbi til den faste søndags hygge og mad. Hyggeligt og rart...
De er lige kørt hjem igen, og manden ser golf i tv, så mon ikke jeg lige skal surfe lidt rundt i bloglandia eller hvad jeg nu lige finder på.
Og tænk....Kun en uge mere på arbejde, så har jeg 10 dages fri....JUBIIII

Sorte kugler

Solen skinner i de friske dråber som hænger på træernes grene i haven, smukt ser det ud og smukt ser det også ud når alle blomster knopperne vælter op af jorden, snart er det forår, og jeg glæder mig.
Det var en fantastisk hyggelig aften vi havde i går sammen med sønnen og svigerdatteren, sønnen inviterede på middag på "Kineseren" og deres buffe går man jo aldrig galt i byen med, der er noget for en hver smag.
Vi endte med at se filmen " Sorte kugler" af Anders Mattesen, og jeg må sige at den overraskede mig i den grad. Den var VIRKELIG god, se den, se den.....se den.... Der var både sjov men også stof til eftertanke i den.
Men tænk, at min søn og svigerdatter gider bruge hele deres lørdag aften i vores selskab, vel vidende at de også skal være sammen med os i dag, det er da bare fantastisk synes jeg...
For om et øjeblik skal jeg igang med at forberede maden til i aften, vi skal ha kylling i karry med ananas, champignon og kokos mælk, uhmmm den ret elsker vi.
Måske bliver der også tid til en lille søndags tur i dag, vi har snakket om at køre en tur til stranden...
Rigtig god søndag derude i bloglandia...