fredag den 4. december 2009

Nisser på loftet, eller var det bare mus..


Så blev det også jul her i vores lille hjem...Småt men godt, for julepynt er ikke min stærke side. Jeg er slet ikke til røde nisser, så ham her i kassen og de røde træsko og kræmmerhuset og de små metal ting er sat sammen for at vise at det er alt sammen fra gamle dage. Min gamle nisse og de små røde træsko er  arvestykker, og de er vist meget gammel...de skal frem hvert år for de minder mig om min kære farmor og farfar som jeg savner rigtig meget. I år blev det så til en kurv fuld af minder :-)
Ud over kurven, fandt jeg kasserne ned fra loftet,i den ene havde der været besøg, alle min dekoretions ting var blevet splidtet til atomer....den havde godt nok haft det sjovt, den mus :-( 
Hvert år tænker jeg, har jeg virkelig ikke mere? Men så hellere lidt men godt.... Det bedste er det som jeg skal hænge på juletræet, mon ikke det bliver på søndag vi skal ud og finde det:-)
Andet pynt er også kommet op, lidt søde små fugle og små skøjter, små engle og forskellige glaskugler omkring mine 4. Advents lys...så nu må det være fint...Jeg er ikke den store julepynter...Det er bare ikke mig.


Dagens gave....Uhmmm glæder mig til at spise det :-)
Og så blev det EF-DAG, skønt at vide at lige om hjørnet venter en dejlig lang weekend...Lad se hvad vi finder på:-)
Hvad skal i bruge jeres weekend til?