Jeg havde en masse rester, 2 bananer som var lige oppe over, 3 pære som var mere end modne, et æble som bare lå der.....og en rest valnødder, pistacieenødder og mandler som bare gerne ville bruges..
SÅ
Muffins a' la rester...........
200 gram hakkede nødder
250 gram mel
1 spsk. bagepulver
½ spsk salt
120 gram blødt smør
200 gram brun farin
2 æg
kornene af 1 stang vanille eller 1½ tsk vanile sukker
2 mosede bananer
2-3 modne pære skåret i små tern
1 æble skåret i små tern
Hak nødderne fint eller groft efter smag.
Skær frugten i små tern og kom et par spsk. mel ved og rør rundt.
Mos bananen.
Bland nu mel, bagepulver og salt sammen i en skål.
Rør smør, sukker og vanillin sammen med hånd mixeren,
rør derefter et æg i af gangen og tilsæt de mosede bananer.
Tilsidst vender du melet og nødderne i æggemassen.
Put dem i muffinsforme, der bliver ca 18 stk. ( amerikanske forme)
Bages ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
Kan evt. toppes med en osteglasur..
100 gram flødeost naturel
100 gram blødt smør
125 gram flormelis
1½ tsk vanille sukker
Røres godt sammen og puttes i en sprøjte pose og sprøjtes ovenpå de afkølede muffins.