onsdag den 14. januar 2009

Morgendis og vimpel hygge...

Morgendisen havde lagt sin tunge og våde dyne over min vej her til morgen, men stilheden og disen var så smuk at jeg nød det fugtige vejr på mine kinder.

Min morgen startede ellers med oprydning fra vores mojito'er i går aftes, de smagte helt forrygende og de bliver vist en favorit i vores hjem fremover :-))
Efter at have tømt opvaskermaskine, og fyldt op igen, lavet morgen kaffe og fået ristet et par hjemmebagte boller, fandt jeg saksen frem og de skønne skabeloner fra Liselotte "slagt en hellig ko". Så var jeg klar til at klippe vimpler og cirkler....Og inden jeg så mig om havde jeg fået lavet de skønneste vimpler til min tallerkenrække...Tak Liselotte.


Så nu hygger jeg mig over dem, og tænker på at det er rart med lidt farve i denne triste januar månede.
Nu tænker jeg lige på i går og vores Mojito's, en af vores venner sagde til mig at vi vist nok var nogle rigtige Livsnydere, og ja han har helt ret.
Jeg elsker lækker mad, desserter, kager, vin, drinks, søde sager og ALT hvad der smager godt i min gane.
Livet er til for at nyde, vi ved jo ikke hvornår vi ikke er her mere. Jeg høre alt for tit om folk som dør af kræft, alt for tit og hvor forbandet hurtigt det går fra de får det konstanteret og til deres dage er talt.
Vi kan aldrig vide, måske er det os selv næste gang.
Hvor er det en skrækkelig sygdom, og hvor skal vi dog alle nyde vores liv mens vi har det, vi skal sætte pris på alle de små gode ting her i vores liv og bare nyde det...Også selvom det bare er en tirsdag aften.
Så det var hvad vi gjorde i går aftes og nød vores dejlige Mojito's. :-))