lørdag den 13. marts 2010

X-Faktor - Hvad mener du?

Jeg er simpelthen nød til at dele mine synspunkter omkring X-Faktor med jer. Jeg er OGSÅ en af dem som hver fredag troligt sidder klinet op foran skærmen og følger med.
Og i går aftes var spændingen kolosal.
Derfor måtte jeg i dag se genudsendelsen for ligesom at få helt styr på hvad det egentlig var der skete.
Jeg fandt kameraet frem, og vupti, her er så lidt billeder fra X-Faktor's genudsendelse, meget rørende og medrivende..
Men så er det jeg lige må ytre min mening om aftenens forløb, set med mine øjne...
KÆMPE STOR FEJLTAGELSE.....
Anna skulle bestemt ikke være sendt ud i aften, hendes stemme er total fed, og aftenens sang var da helt fantastisk med hendes dejlige stemme...Hun er et kæmpe talent.
MEN dermed mener jeg heller ikke at Jesper skulle have været sendt ud, for sikke en dejlig og helt speciel stemme han også har..Godt nok var aftenens sang ikke den bedste han har sunget, men han kan noget med den stemme, og så er han kun 15 år.
Så kommer jeg til Thomas, han er og bliver et naturtalent..Han er ganske enkelt født til at synge..sådan..
Og Tine, hendes rå og helt igennem spændende stemme, fik heldigvis også rigtig mange stemmer, for hendes stemme er også noget ganske særligt.
MEN...MEN...MEN....Nu er det så jeg kommer med min helt egen mening om The Fireflies, jeg beklager, men dem er jeg bestemt ikke vild med...Efter min mening burde de være blevet sendt hjem for meget længe siden. Jeg måtte lige give dem en ekstra chance i dag i genudsendelsen, MEN jeg bryder mig altså ikke om deres måde at synge på og deres stemmer, jeg forstår virkelig ikke hvad folk synes er så fantastisk ved dem?
Måske er hende den tynde lyshårede's stemme faktisk ret god, og hende den mørk hårede er også okay, men SAMMEN....Hmmm NEJ ikke i mine øre ihvertfald...
Så trist er det, at vi på fredag må undvære Anna, men sådan er spillet jo, og livet går jo også viderer...
Hvad mener i om X-Faktor og dens afgørelse i går?

Meget mystisk....

Meget mystisk er det med disse påskeliljer som nu er 5 dage gamle og har stået i vand, lunt og det hele, og først her til morgen var de begyndt at springe ud...Det har jeg aldrig oplevet før, de plejer da at springe ud i løbet af natten efter man har købt dem.
Men nok om det.....
Det er lørdag, vejret er okay (det sneer heldigvis ikke), har lige været på os i Bilka/Centeret og fået købt mig en sort sommer kjole og en masse dagligvare, dem skal vi jo ha'.
Gemalen er lige kørt på arbejde, så det bliver en stille og rolig lørdag eftermiddag/aften i mit eget selskab.
Jeg har tænkt mig at BAGE...Efter katastrofe kagen (sweet potato pie), er jeg simpelthen nød til at bage en anden kage....(jeg føler nærmest der er kommet et knæk på min kagebageselvtillid, så det må jeg ha rettet op på i dag) SMILER....
Og så skal der bages nogle boller, vi spiser jo helst hjemmebagt brød her i huset, så det forpligter...
Ellers tror jeg bare at jeg skal slappe af og zappe tv....Det skal nok blive godt :-)