Aftenens tallerken bestod af en masse sammensatte ting, nærmere hvad vi lige havde i fryseren, køleskabet og haven...
Internationalt fordi de små runde "kødboller", smagte som noget fra Grækenland.
De marinerede tomater smagte af Italien.
Og oste salaten smagte vist et sted midt imellem....
Dertil fik vi Nan brød (fra Indien)..
Jo det var vist temmelig internationalt......
Opskrifterne har i her:
"Kødbollerne"
300 gr. hakket oksekød
1 løg
2 fed hvidløg
En stor håndfuld bredbladet persille fra haven.
En stor håndfuld mynte fra haven.
1 æg
2 spsk rasp
lidt vand
og salt og peber..
Blend de friske krydderier med løg og hvidløg.
Rør alle ingredienserne sammen i en skål og form små runde kugler som steges på en meget varm pande med olie og margarine på.
Oste salaten
200 gr. Taverna Domyati (salat ost)
50 gr. Sugar snaps
Smuldre osten i en skål og skær sugar snaps i små ringe og bland sammen.
Marinerede Tomater
Cherry tomater
1 pakke Italiensk krydderi (frossen i æske fra Super Bedst)
Olie
Æbleeddike
Balsamico
salt + peber
Frisk hakket mynte fra haven
2-3 fed hvidløg
Dertil fik vi varme Nan brød til og et glas dejlig Italiensk rødvin, som alt sammen blev nydt i vores dejlige have :-)