lørdag den 6. februar 2010

Kødklister....FØJ FOR FAN...

ADVARSEL...I dette indlæg vil der blive bragt eder og forbandelser!
Kødklister, hvad pokker er nu lige det for noget vi skal have i vores kød....Som om vi ikke kæmper nok med alt den svindel og humbuk som er med vores kød og fødevare i forvejen?
Kødklister er et enzyme som hedder thrombin, og som jeg forstår det, er helt harmløst....MEN, hvorfor skal vi nu have dette Kødklister tilsat vores kød? Er det igen for at kunne snyde os forbrugere og tjene mange flere penge... Jeg er nemlig overbevist om at hvis de begynder at bruge denne kødklister i vores kød, som vi ikke kan se, så er vi da fuldstændig til at tage ved næsen, de vil helt sikkert bruge affaldskød og mærkelige rester som de ellers ikke kunne bruge til noget og tilsætte denne ulækre hakkede blanding, kødklister, ælte det sammen og køre det ud i tykke kødrullepølser hvoraf de vil skære bøffer og sælge dem som tornado bøffer....Fy for fanden hvor er det ulækkert, adrrr hvor er det klamt, og helt ærligt, hvad bliver snart det næste?????
Hvad kan det være andet end PENGE der får folk til at komme med sådan en ide', for hvorfor ikke bare lave nogle ordentlige råvare til os forbrugere, hvorfor skal vi snydes gang på gang, og tages ved røven.
Vi stoler snart ikke på nogen mere, efter alle de skandaler der har været med gammelt kød, snyd med fedt procenter, bakterier i vores kød osv. osv... Jeg tro, at vi er flere og flere som efterhånden vælger andre veje, finder andre måder at købe kød på og spiser mindre og mindre kød i det hele taget. I sidste ende tror jeg at de graver deres egen grav ved at blive ved med at snyde og bedrage os forbrugere, på et tidspunkt vil vi ha fået nok....
Hvad tænker du?