onsdag den 28. januar 2009

Smykker i posevis....

Smykker i posevis, sådan holder jeg orden i alle mine Dejlige smykker som jeg gennem årene har samlet fra den dygtige smykke designer www.Bygebjerg.com , jeg elsker hendes smykker og hun er altid åben for at fremstille dem lige efter mine ønsker. Det er smykker som er til en hver lejlighed, og jeg må sige, at jeg gennem årene har noget til en hver begivenhed, fra råt til flot.

HOT CHILI


I går aftes skulle vi så prøve det som mange snakker om.....
Chili med chokolade
Hmmmmm....hvad skal jeg sige om det? Det smagte ikke grimt, men det var heller ikke lige min livret....Det er ikke noget jeg skal lave igen, sådan kan jeg vist også udtrykke mig.
Men vi fik da mad, og det var da okay...
I dag står den så på rester......
Hmmmmm....hvad kan jeg sige til det....måske bare ØV....
Men hvis man aldrig tør prøve noget nyt, lære man jo intet.
Nok om det....
Januar er grå og trist udenfor mine vinduer,intet spændende at kikke på, ikke engang en pæn himmel. Jeg trænger meget snart til sol og godt vejr, blomster og blade på træerne, ellers går mit humør da helt i sort.
Ikke nok med det ,er der gået kludder i mit strikketøj, og jeg er ved at trævle op og fange masker..men de vil squ ikke fanges de pokkers masker...En ting er sikkert, at strikke er ikke lige mig, det er såmænd hyggeligt nok, men det bliver aldrig min favorit hobby.
Jeg tager hatten af for alle jer super strikkerer, i er både hurtige og dygtige...
Jeg er stadig i gang med det samme halstørklæde, men der går nu også mange dage imellem jeg strikker et par pinde...hahaha