søndag den 29. august 2010

Tarteletter med kylling a'la Irene


                                                                      (beklager billedets kvalitet)

Tarteletter med kylling a' la Irene

1  god stor kylling koges med peberkorn, salt, gulerødder, løg og grønt +krydderdusk efter smag
Den køles af og kødet pilles fra benene og skæres i mundrette stykker.

Sovsen tilberedes:
1 rød og 1 grøn peberfrugt
2 løg
250 g champignon
3 spsk mel
1/4 l. suppe bouillon fra kyllingen.
ca. 2 dl fløde
Salt, peber og paprika

Du gør følgende:

Hak løgene i fine tern og skær champignon og peberfrugt i små tern.
Svits løg, peberfrugt og champignon i lidt smør i en gryde.
Drys mel over og hæld bouillon og fløde ved.
Kog det hele godt igennem og vend forsigtigt kyllingen stykkerne i.
Smag til med salt, peber og paprika.

Anret i de lune tarteletter og server evt med et drys persille over.
Velbekomme.

Så nemt kan det gøres....

Først dejen..
Så lemon cremen....
Så marengsen...
Og vupti.... færdig pie...
Jeg synes faktisk den er blevet pænere end den på billedet... MEN næste gang laver jeg min helt egen Lemon pie fra bunden af...
Men hold op hvor er jeg spændt på at smage den, kan næsten ikke holde fingrene fra den ;-)
OBS.... og den smagte okay, men ikke som hjemmelavet.....

Mad fra morgenstunden...

Kyllingerne er ordnet og sat over. De skal koges og pilles fra hinanden, og det finest af kødet skal bruges til Kylling i Tarteletter, som jeg laver dem. (Opskrift følger)
Sønnen og Svigerdatteren kommer nemlig forbi i dag, og vores søde svigerdatter har "bestilt" tarteletter...
Jeg husker lige så tydelig da jeg var på hendes alder, så "bestilte" jeg også altid den mad jeg lige gik og fik lyst til, når jeg skulle hjem på besøg ;-)
Til dessert skal vi ha' den lemon marengs pie, som jeg købte i går....Spændende.
Så dagen i dag skal gå med madlavning, bagning og hygge...Ikke så dårligt på en regnfuld søndag,vel?