Tomatsuppe a'la Irene
1 Pakke Bacon skæres i tern.
1 Stort Løg hakkes i stykker.
2 Fed Hvidløg.
1 Stor Gullerod i Tern.
2 Brikker Tomat (det var dem jeg lige havde)
1 Boulion tern (grøntsag)
Lidt tørret Timian.
Lidt tørret Rosmarin.
Salt og Peber.
Lidt Sukker.
En sjat Sweet chilisovs.
Ca. 1½ dl Piskefløde (min var selvfølgelig Laktosefri)
Først svitser jeg bacon og tilsætter løg og lidt senerer de små stykker gullerod.
Så tilsætter jeg Tomat, boullion, chili sovs og krydderier, og lader det hele småkoge ca. 20 min.
Så smager jeg til og justere smagen.
Stavblender hele balladen og køre det gennem en si.
Koger det op igen og tilsætter fløden.
Så er den klar.....
Til suppen serverede jeg dette "kedelige" brød til, MEN se lige godt efter hvordan det blev forvandlet ;-)
For at forvandle dette kedelige Netto købte ciabatta brød til det mest lækre tilbehør til min Tomatsuppen gør du følgende :
Skær på skrå ned i brødet og skær så en trekant væk.
Kom rigelig med smør (evt. hvidløgssmør) ned mellem revnerne i brødet og drys med lidt groft salt og stop så efter med rigelig af revet ost.
Sådan her skal det se ud..... Sæt det så i ovnen indtil osten er smeltet og det begynder at blive lidt brunt.... Mums det er lækkert :-)
Velbekommen....