tirsdag den 9. oktober 2012

Ydmyg Give away... ER SLUT

Denne lille ydmyg Give away kommer af de tanker jeg har gjort mig omkring Blog-lands udvikling indenfor området Give away's.
 De er med årene vokset sig større og større til feks.  dyre kaffemaskiner, fine pusletasker osv. Osv......
Jeg har da også selv været med på vognen et par gange, men har nu erkendt at det hverken vil eller kan jeg hamle op med mere, så derfor prøver jeg nu denne lille ydmyg give away, for at se om der stadig er hjerterum derude til de små glæder......
Min give away går helt enkelt ud på at melde sig som fast læser af min blog.
Evt. Dele mit billede ovenover på din blog.
Skrive en lille kommentar med din mail adresse så jeg kan få fat i dig, og så ellers intet andet...
Som jeg nævnte før, er min give away til dig ganske ydmyg, men du vil modtage et lille brev med en lille pose af de smukkeste lilla valmue frø. (Der er mange frø til deling til mange nye læsere, men først til mølle princippet gælder) Udløber søndag den 14 oktober.

Iphone - Min tålmodighed er snart brugt op.....

Ja, det tror jeg lige den er..... Helt ærligt, hvor længe kan det tage dem at gi mig endnu en ny Iphone??????
Som før omtalt, venter jeg stadig på at få "min" Iphone tilbage fra reparation, nu er det over en uge siden jeg indleverede den, og status er :
Venter på SWAP enhed - ej garanti
Sådan har status nu været i 4 dage???????? Jeg spørger bare, hvad kan være så svært, de påstår jo at det er en ny telefon de sender (jeg tror dem ikke), så hvor svært kan det være at lade den lokale butik gi' mig en ny? 
Jeg er desværre kommet til den konklusion at de fupper en', at de bare tager en anden "gammel" telefon og putter den i et nyt cover, smart ikk....For hvorfor skulle nr.2 telefon også være i uorden da jeg fik den, den påstod de jo også var ny ....... Jeg må tilstå, at min tålmodighed er ved at være brugt op, nu er det over 4 uger jeg ikke har haft min Iphone, som jeg troligt betaler for..... Det er sgu svært ikke at sige grimme ting til ekspedienten når man ringer og spørg hvor den bliver af? Selvom jeg jo godt ved at ekspedienten ikke kan gøre for det og bare passer sit arbejde....For helt ærligt, min tålmodighed kan ligge et meget lille sted lige nu......... 
Er der andre som har prøvet det samme, så vil jeg meget gerne høre fra jer?