mandag den 1. april 2013

Noget helt andet.....

Jeg sidder her med min morgen kaffe og min ipad og lader øjnene løbe igennem de blog's jeg normalt følger, men får faktisk slet ikke lyst til at kikke nærmere på nogle af dem, det er jo det samme igen og igen, intet nyt overhovedet..... Og så vil jeg lige slå fast, at min egen blog ikke er et hak bedre, tvært imod, den er død syg...... Men jeg holder jo af at skrive, også selvom der går længe imellem de gode indlæg..... Jeg bruger nok mest min blog som et huske redskab, så jeg senere kan gå ind og finde det jeg "dengang" lavede og hvornår.... Feks. Hvornår jeg sidst malede i "det" rum eller en bestemt opskrift osv...
Kommentarer kommer der heller ikke så tit mere, jeg forstår det udmærket, men når jeg kikker på min statistik over antal besøgende på siden, er der godt nok mange som kikker forbi ( hvem er i?) for lidt nysgerrig er man vel altid...... Jeg tænker, at det sikkert er mine opskrifter som trækker de mange læsere til, eller hvad?
Nu spørger jeg jer, hvis der altså er nogen som læser med indtil nu, hvad vil i gerne have jeg skriver om????? Hvad kunne interessere jer ?????? Og er der i det hele taget nogen som læser med?????
( jeg forventer faktisk intet svar på dette indlæg, men lad mig endelig blive positiv overrasket)
Fortsat god dag :-)