Duften er fuldstændig fantastisk, og smagen sad lige i skabet..
Min nye Rømertopf skulle i dag stå sin prøve, og jeg startede med at fylde den med lækre grøntsager : gulerødder, kartofler, pastinak, selleri, champignon, løg og hvidløg...Tilsatte godt med salt, peber og timian..
Oveni lagde jeg en ridset, godt brunet cuvette steg og tilsatte det hele ½ liter fond... På med låget og så ind i den kolde ovn ved 200 grader i 3 timer...
Resultatet da låget blev løftet af så sådan her ud, lækkert, velduftende og smør mørt...Grøntsagerne var fine og lige til at gå til (ikke ud kogte, som jeg havde frygtet). Sovsen lavede jeg ved at si skyen fra og tilsætte lidt sovsejævner..... MUMS hvor var det bare lækkert, jeg glæder mig allerede til mit næste forsøg med min Rømertopf....
tirsdag den 22. marts 2011
Masser af tid...
Masser af tid, er hvad jeg i dag har på min 2 feriedag..
Tid er også hvad min nye rømertopf skal ha i ovnen, hvor der indeni gemmer sig en masse grøntsager og en cuvette steg...
Tid er også hvad jeg i dag skal bruge på alt og intet, kender i det, bare at bruge tid på at nusse rund..
Tid skal der også være til at slappe af og hvile min trætte ryg, efter de seneste dages megen gå' en...
Og så skal der bruges tid på at nyde solen, som endelig er fremme og varmer med hele 12.4 grader...
Det er vist endelig blevet forår, det var også på tide......
Tid er også hvad min nye rømertopf skal ha i ovnen, hvor der indeni gemmer sig en masse grøntsager og en cuvette steg...
Tid er også hvad jeg i dag skal bruge på alt og intet, kender i det, bare at bruge tid på at nusse rund..
Tid skal der også være til at slappe af og hvile min trætte ryg, efter de seneste dages megen gå' en...
Og så skal der bruges tid på at nyde solen, som endelig er fremme og varmer med hele 12.4 grader...
Det er vist endelig blevet forår, det var også på tide......
Abonner på:
Opslag (Atom)