onsdag den 17. februar 2010

Kan nogen huske dem?

Øverst på billedet er der en karamel stang jeg fandt i Netto, mine minder forbinder den med en karamelstang  jeg elskede som barn, den så næsten ud magen til og  smagen er også næsten den samme, men dengang blev den kaldt "De tre musketerer", er der nogen af jer som husker den?
Aftensmaden i aften var hurtig og nem, en masse grøntsager fra køleskabet i mundrette stykker, kullinginderfiler i karry marinade lagt ovenpå de mange grøntsager og ind i ovnen en time, dertil en let kold creme fraiche dressing med det 8. Krydderri og lidt sød sennep og et par andre småting i. VOLA et fest måltid med et godt glas rødvin til, lige hvad jeg trængte til.
Nu er det snart senge tid, der er atter en ny dag i morgen.

Et strejf af forår..

Hvis ikke foråret har tænkt sig at komme, ja, så må jeg jo bringe det indenfor. Derfor købte jeg i går to bunter påskeliljer og i løbet af natten var foråret kommet i mit køkken, og med det også lidt bedre humør end i går. Dagen i går var grå, næsten sort, intil jeg "flygtede" hjemmefra og mine fire vægge og de små fugle... Vi kørte forbi pizza-manden, købte 4 pizzaer og tog flugten op til sønnen og svigerdatteren hvor vi tilbragte aftenen med pizza, cola og tv hygge..Bare det at komme lidt hjemmefra og  i deres selskab fik redet min ellers meget grå dag.
Natten har været nogenlunde, jeg har været vågen 100 gange, men har også været meget bevidst om hvordan jeg skulle ligge, og slet ikke ligge på siden, selvom det er det jeg bedst kan li...Så min arm gør heldigvis ikke så ondt i dag som i går...puhaaaaaaa.... men jeg ser frem til at blive tortureret hos fyssen på fredag, for det må for pokker da snart hjælpe.....
Men heldigvis er humøret bedre i dag, så mon ikke det nok skal gå alt sammen.
Tusind tak til alle jer som har send mig søde kommentare, har ringet og tænkt på mig, og også til dem som lige kom forbi for at høre hvordan jeg havde det...Tusind TAK for det, det varmede:-)