tirsdag den 10. marts 2009

Den grimme ælling....

"Der var så dejligt ude på landet;" Sådan begynder eventyret om den grimme ælling, og lige der ude på "landet" stødte vi i dag på den grimme ælling. Grim er nu så meget sagt. Den svømmede rundt der helt alene, men rundt omkring var der en masse smukke ænder, som var så nysgerrige og bare ville fotograferes ;-)

Rap-Rap.... sikke mange der var.


Og de svømmede og svømmede, indtil den ene sagde til den anden...Lad os gå en lille tur.....Og som sagt så gjort, de gik og de gik, hele vejen over vejen og over i den anden sø.

Som tiden gik, og ænderne gik og vi gik, bliver den grimme ælling nok med tiden til en smuk and.......(Ingen Svane, som i eventyret).

"Da følte den sig ganske undselig og stak hovedet om bag vingerne, den vidste ikke selv hvad! den var alt for lykkelig, men slet ikke stolt, thi et godt hjerte bliver aldrig stolt! den tænkte på, hvor den havde været forfulgt og forhånet, og hørte nu alle sige, at den var den dejligste af alle dejlige fugle; og syrenerne bøjede sig med grenene lige ned i vandet til den, og solen skinnede så varmt og så godt, da bruste dens fjer, den slanke hals hævede sig, og af hjertet jublede den: “Så megen lykke drømte jeg ikke om, da jeg var den grimme ælling!”
SLUTManipuleret billede...

Biledet er ikke helt hvad man ser, derfor var det jo ikke helt nemt at gætte, og denne gang er det bare en pudsig lille indskydelse jeg fik, om i kunne gætte hvad det var.... Så denne gang ingen præmie...ØV, hva! Men en anden gang hvor jeg finder et virkelig godt emne, og som jeg nok skal lade være med at Manipulere på den måde, vil jeg også finde en passende præmie... Men en kage, bliver det ikke, sådan en kan man jo ikke bare lige poste....Hahahahaha
Billedet var bare et udklip af dette billede af en stak dæk, og så var det bare lavet lidt sjovere at kikke på, et "tøset" dæk........ *SMIL*