fredag den 17. juni 2011

Enø Bageri -Danmarks bedste is

Isen er spist, og jeg glemte helt at tage et billeder af den, men tag lige et kik her , så kan i se hvad denne mand kan trylle frem, af skøn hjemmelavet is......
Vi nøjes ikke kun med at spise 2 kugler hver, men måtte også have 10 kugler med hjem i en flamingo kasse til desserten på Onsdag..... ( 80 kr. for 10 kugler, det er da okay for at komme en tur i himmelen,ikk )

Samtidig nød vi den skønne udsigt over havet i Karbæksminde, det var jo nærmest helt sydlandsk stemning vi kom i, med både palmer, bølger, surfere osv.

Så er det NU...

Så er det NU det blev weekend, dejligt og solen skinner igen efter en hel eftermiddag i regnens tegn.
Om lidt står den på indkøb (jeg synes sgu altid vi køber ind), og aftensmad skal vi vel også ha' (aner stadig ikke hvad?), men pyt skidt med det, for det er fredag og weekend, med tid til en masse sjov og i godt selskab, jeg tror det bliver en helt og igennem fantastisk weekend (det siger min mavefornemmelse mig nemlig).
Rigtig god weekend til alle jer som kikker med, og hold da op hvor ville jeg synes det var sjovt hvis i alle lige smed en kommentar i min "postkasse", så er det NU....... TAK SKAL I HA' :-)

Det er en af de der.....

Det er en af de der morgener hvor det støvregner, himmelen er tung af blå/grå skyer, men alligevel er det ikke koldt.
Fuglene synger om kap, haven nyder regnen og jeg nyder at det er weekend lige om nogle timer.
Kaffen er frisk, jeg er knapt så frisk men humøret fejler intet....Så mon ikke det nok skal blive en dejlig fredag, jeg tror det:-)
Ha' en dejlig fredag derude i bloglalandia :-)